Autor Wątek: Hiuston ... mam problem.  (Przeczytany 3591 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kirkor

  • Gość
Hiuston ... mam problem.
« dnia: 14.01.2011, 18:59:49 »
Od pewnego czasu nie mogę przesłac fotek przez "Imege"  :( >:( :glowamur  :zly  ??? Po kliknięciu polecenia "prześlij teraz " wyskakuje mi odpowiedź "No files were uploaded" :huyy Co jest nie tak ? Poradźcie coś sensownego bo mnie trafia :wacko  Za stary już jestem na tą amerykańską mechanizację , czy co ???.   :help :help :help  Z góry dzięki . Kir. ::)

Offline Kamilos22

  • Użytkownik
  • **
  • Wiadomości: 114
  • ACE 150 ;)
Odp: Hiuston ... mam problem.
« Odpowiedź #1 dnia: 14.01.2011, 19:34:23 »
Jeśli chodzi ci o "IMAGESHACK" to ja kopiuje "link bezpośrednio" na forum między [img][/img*] (bez tej gwiazdki) :P



Offline commander2

  • Ekspert
  • *****
  • Wiadomości: 1517
  • ech...
Odp: Hiuston ... mam problem.
« Odpowiedź #2 dnia: 14.01.2011, 19:36:57 »
Houston słyszy Cię ok.
Za stary jesteś.
Over :lol


Kirkor

  • Gość
Odp: Hiuston ... mam problem.
« Odpowiedź #3 dnia: 14.01.2011, 20:04:04 »
To może jeszcze raz , od początku .....  :glowamur   Wchodzę w  program "Image", otwiera się okno "Przesyłanie Multimediów" . Klikam na "Browse" i otwiera się okno "Wybierz pliki...." Zaznaczam plik , następnie klikam"Otwórz"....pojawia się okno"Prześlij" . Klikam na "prześlij teraz" i .... No files were uploaded.... a powinno otworzyc się okno z miniaturą zdjęcia i linkiem do wysłania .... i kicha ....  :zly :zly  Czy macie jeszcze jakąś propozycję oprócz tej , ze jestem za stary i się nie znam .... ?  :'( :-* Kir.  :D  C2 dzięki  :P

Offline SzuchA

  • Zaawansowany użytkownik
  • ****
  • Wiadomości: 667
  • Bóg, Honor, Ojczyzna... Reszta na margines...
Odp: Hiuston ... mam problem.
« Odpowiedź #4 dnia: 14.01.2011, 20:10:47 »
Prześlij, zaznacz " obrazy / filmy" kliknij resztę i będzie git :)



Bóg, Honor, Ojczyzna... Reszta na margines...

Offline commander2

  • Ekspert
  • *****
  • Wiadomości: 1517
  • ech...
Odp: Hiuston ... mam problem.
« Odpowiedź #5 dnia: 14.01.2011, 20:19:53 »
Tu Houston.
Podaj genotyp i w skali 1( :lipa) do 5( :ok) stan narządów.
Biorcy na Canaveral.
Over


Kirkor

  • Gość
Odp: Hiuston ... mam problem.
« Odpowiedź #6 dnia: 14.01.2011, 20:22:59 »
Szucha , zapomniałem dodac , że to mam zaznaczone , przed chwila sprawdziłem , dalej to samo .   Kir. :( 
« Ostatnia zmiana: 14.01.2011, 20:25:29 wysłana przez Kirkor »

Offline Radek

  • Ekspert
  • *****
  • Wiadomości: 2549
  • Jabel, Rutus Proxima :)
Odp: Hiuston ... mam problem.
« Odpowiedź #7 dnia: 14.01.2011, 21:10:19 »
Spróbuj się zarejestrować... Mi często też wyświetla się taki komunikat, ale po wejściu w zakładkę "moje obrazy" zdjęcie się pojawia ;)



Offline commander2

  • Ekspert
  • *****
  • Wiadomości: 1517
  • ech...
Odp: Hiuston ... mam problem.
« Odpowiedź #8 dnia: 14.01.2011, 21:32:41 »
Tu Houston.
Na poważnie-imageshack nie toleruje kombinowania z IP.
Wiesz coś o tym?
Over

Offline Laki

  • Aktywny użytkownik
  • ***
  • Wiadomości: 310
  • przerwa to także czas ...
Odp: Hiuston ... mam problem.
« Odpowiedź #9 dnia: 15.01.2011, 09:54:34 »
Witam...
Miałem dokładnie to samo! Trafiało mnie, ale po kliknięciu "cofnij" i ponowieniu próby wgrania było ok! Rację mają koledzy, którzy piszą o zarejestrowniu się i adresem IP. Kir, u mnie takie "cyrki" często się trafiają kiedy wgrywam z "innego" źródła netu...
Pozdrawiam...
p.s. zawsze można z innego hostingu np http://www.fotoszok.pl/
wiara...

pele

  • Gość
Odp: Hiuston ... mam problem.
« Odpowiedź #10 dnia: 15.01.2011, 12:18:24 »
Witam. Tu macie lepszą stronkę i nie musicie otaczać linku tagiem bo jest on wygenerowany zaraz po kliknięciu prześlij zdjęcie. Pozdrawiam.
http://www.occur.pl/

Offline commander2

  • Ekspert
  • *****
  • Wiadomości: 1517
  • ech...
Odp: Hiuston ... mam problem.
« Odpowiedź #11 dnia: 15.01.2011, 13:35:25 »
Tu Houston.
Pele ma rację,po co korzystać z czegoś,co jest otoczone wallem za 1 mld US i nie puszcza.Taka wojna z terroryzmem.
KIR jestem z Tobą.
Allah akhbar أهلا
 :serce
C2

« Ostatnia zmiana: 15.01.2011, 13:37:31 wysłana przez commander2 »

Kirkor

  • Gość
Odp: Hiuston ... mam problem.
« Odpowiedź #12 dnia: 15.01.2011, 15:12:18 »
Dobra , dzięki wszystkim za dobre chęci  :ok , dobre słowo  :ok :D Problem chyba już rozwiązałem ? Okaże się jak spróbuję przesłac jakieś fotki . A co pomogło ?  :/ :/ Poszedłem za radą Osmana i nażarłem się czosnku , chuchnąłem w monitor i :D :D :D .... Wybacz Osman , żartuję i nie mam nic złego na myśli .... A poważniej , wystarczyło się zarejestrowac i "wsio w pariadkie " Raz jeszcze dzięki .  Kir.  :)